Foglalás most

IntercityHotel Budapest

Baross tér 7-8.
1087 Budapest
Magyarország

+361 279 9000

E-Mail

Üdvözöljük budapesti szállodánkban!

Az IntercityHotel Budapest köszönti vendégeit a város központjában, a Keleti Pályaudvar tőszomszédságában épült, Matteo Thun kézjegyét viselő modern és hangulatos szállodában. A Papp László és a Puskás Aréna (többcélú stadion), a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hamar elérhető távolságban találhatók. E kedvező elhelyezkedésnek és a közelben megtalálható minden fontos tömegközlekedési eszköznek köszönhetően. Ön olyan helyen száll meg, ahonnan bátran belevetheti magát a budapesti élet sűrűjébe.

» További olvasása

Szoba

IntercityHotel Budapest - Szoba

Superior Double szoba

A világos és modern 21 négyzetméteres hangszigetelt szobákban kávé- és teafőzési lehetőség, LCD-televízió, szabályozható légkondicionáló, hűtőszekrény és ingyenes WiFi járul hozzá a kényelmes tartózkodáshoz. A komplett felszerelésű fürdőszobához zuhanyozó, kozmetikai tükör és hajszárító tartozik. 


Superior Plus Double szoba

A világos és modern 21 négyzetméteres hangszigetelt szobákban kávéfőzési lehetőség, LCD-televízió, szabályozható légkondicionáló, hűtőszekrény és ingyenes WiFi járul hozzá a kényelmes tartózkodáshoz. A komplett felszerelésű fürdőszobához zuhanyozó, kozmetikai tükör és professzionális hajszárító tartozik. 


IntercityHotel Budapest - Szoba
IntercityHotel Budapest - Szoba

Superior Plus Twin szoba két külön ággyal

A világos és modern 21 négyzetméteres hangszigetelt szobákban kávé- és teafőzési lehetőség, LCD-televízió műholdas csatornákkal, szabályozható légkondicionáló, hűtőszekrény és ingyenes WiFi járul hozzá a kényelmes tartózkodáshoz. A komplett felszerelésű fürdőszobához zuhanyozó, kozmetikai tükör és professzionális hajszárító tartozik. A szoba kérésre összekötő ajtóval egybenyitható egy Family típusú szobával.


Family szoba

A világos és modern 26 négyzetméteres hangszigetelt szobákban kávé- és teafőzési lehetőség, síkképernyős LCD-televízió, szabályozható légkondicionáló, hűtőszekrény és ingyenes WiFi járul hozzá a kényelmes tartózkodáshoz. A komplett felszerelésű fürdőszobához zuhanyozó, kozmetikai tükör és professzionális hajszárító tartozik. A szoba kérésre, összekötő ajtóval egybenyitható egy Superior Plus Twin típusú két külön ágyas szobával. 


IntercityHotel Budapest - Szoba
IntercityHotel Budapest - Szoba

Mozgássérült szoba

A világos és modern 21 négyzetméteres hangszigetelt szobákban síkképernyős televízió műholdas csatornákkal, hűtőszekrény és ingyenes WiFi is található. A komplett felszerelésű fürdőszobához zuhanyozó, kozmetikai tükör és hajszárító tartozik.


BistroLounge

Modern és megnyugtató környezet, regionális és nemzeti specialitások: Üdvözöljük az IntercityHotel Budapest éttermében! BistroLounge-unkban ízletes harapnivalók, torták és cukrászsütemények, valamint italok, kávé- és teaspecialitások széles választékával kényeztetheti magát. Esténként pedig szeretettel várjuk bárunkban.

IntercityHotel Budapest - Bistro Lounge